NL

Laatste nieuws

22/1/2020: GROW! MidTerm event in 's Hertogenbosch

Hoe kan sensortechnologie toegepast worden in de tuinbouwsector? Tijdens dit MidTerm event wordt u op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en innovatiekansen van het GROW! project. U kan gratis inschrijven via deze link. Het programma en meer informatie kan u hier vinden.

Kas als energiebron

Op woensdag 22 januari organiseert GLITCH een studiedag rond energietransitie in de glastuinbouw. Deelname is gratis, inschrijven wel verplicht. Meer info kan u lezen in het bericht.

Oproep monitoring luchtkwaliteit

CO2 uit rookgassen Slechte luchtkwaliteit in de serre?... breng het samen in beeld!
Glitch

Kas als energiebron

Weet u hoe u kunt besparen op het gebied van energie in de glastuinbouw? Wat zijn duurzame opties om het gebruik van fossiele energie te vervangen door duurzame opties? Tijdens het EnergieEvent Zuidoost Nederland en Vlaanderen zullen onderzoeksresultaten gedeeld worden van proeven die het afgelopen jaar zijn uitgevoerd door zowel Kas als Energiebron als GLITCH.

Graag nodigen we u uit om op woensdag 22 januari a.s. naar Venlo te komen. Er zullen nieuwe toepassingen die u kunt gebruiken op uw bedrijf met u gedeeld worden. Sjaak van der Tak (voorzitter Glastuinbouw Nederland) en Hubert Mackus (gedeputeerde Provincie Limburg) openen deze middag. Daarna zult u bijgepraat worden over onderwerpen die u specifiek interesseren in de workshops waarvoor u zich kunt inschrijven. Maar we zijn ook benieuwd naar uw eigen ervaringen en inbreng in de workshops. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om nieuwe relaties op te doen en te netwerken, onder het genot van hapjes en drankjes.

Inschrijven voor de studiedag kan via deze link.

©  Proefcentrum Hoogstraten  -  Voort 71  -  2328 Meerle  -  België
Tel: +32 (0)3 315 70 52  -  Fax: +32 (0)3 315 00 87  -  info@proefcentrum.be
website by debiek*