NL

Plastiek tunnels

Door gebruik te maken van Haygrove tunnels zal de opbrengst 1ste klasse sterk toenemen. Eveneens verzekert het de tuinder tegen de weersomstandigheden  zoals hagel, vorst, storm dat het gewas schade toebrengt. Wanneer het gewas beschermd wordt, kan je door gebruik te maken van de Haygrove Tunnels vervroeging of verlating brengen om zo betere prijzen te bekomen.

Haygrove is gestart met de ontwikkeling van tunnels bijna 20 jaar geleden. Zij testen al hun nieuwste ontwikkelingen op hun eigen tuinbouwbedrijf vooraleer ze op de markt te brengen. Haygrove en het Proefcentrum Hoogstraten hebben sinds 2005 een partnership afgesloten waardoor het Proefcentrum Hoogstraten deze tunnels verdeeld. Wij kijken uit om met u samen te werken. Meer info rond Haygrove en het gamma is te vinden op www.haygrove.co.uk.

Haygrove Solo & Super Solo Series

Haygrove 4-Series Tunnels

Greenhouse Series

Het Proefcentrum Hoogstraten verkoopt ook onderdelen zoals plastiek, koord, clips, klemmen, aardbeibakken, steunen, buizen, bogen…

Wij kunnen ook alles leveren voor de substraatteelt van aardbeien op stellage onder mini-tunnels (beugels, verwarmingsbuizen,..)

Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren.

©  Proefcentrum Hoogstraten  -  Voort 71  -  2328 Meerle  -  België
Tel: +32 (0)3 315 70 52  -  Fax: +32 (0)3 315 00 87  -  info@proefcentrum.be
website by debiek*