NL

Activiteitenkalender

  • 19 dec 2018: Nationale aardbeiendag
    Locatie: VAC Hasselt
    Meer info
  • 15 jan 2019: Studiedag "Monitoring en beheersing van actuele ziekten en plagen bij tomaat en paprika"
    Locatie: KU Leuven Technologiecampus De Nayer, Jan Pieter de Nayerlaan 5, 2860 Sint-Katelijne Waver, België
    Meer info

Laatste nieuws

Studiedag "Monitoring en beheersing van actuele ziekten en plagen bij tomaat en paprika"

Nationale aardbeiendag

Op 19 december 2018 organiseert Pcfruit in samenwerking met Departement van Landbouw en Visserij de jaarlijkse studiedag aardbei. Deze zal plaatsvinden in Hasselt op het VAC.

Meer info volgt kortelings.

Studiedag "led-belichting in de tuinbouw"

Op vrijdag 7 december 2018 vindt om 13u30 de studiedag led-belichting in de tuinbouw plaats op het PCS te Destelbergen. Zowel siertelers, groentetelers als aardbeientelers zijn van harte welkom.

Info voor bezoekers

Dit jaar vindt voor de elfde maal de Mechanisatie en Demonstratiedag Aardbei plaats. Tijdens deze dag kan u als professionele bezoeker in contact komen met verscheidene toeleveranciers uit de sector. Daarnaast zullen er meerdere rondleidingen plaatsvinden op het Proefcentrum langsheen enkele lopende proeven. Het programma volgt later.

Daarnaast wordt er tevens de mogelijkheid aangeboden om als professionele bezoeker de dag voorafgaand aan de Mechanisatie en Demonstratiedag deel te nemen aan een Field trip. Hierbij kan u enkele aardbeitelers en de Coöperatie Hoogstraten bezoeken onder leiding van onze eigen voorlichters. Ook hierover volgt later meer info. 

Indien u wenst deel te nemen aan de Field trip, is inschrijven noodzakelijk. Ook indien u enkel de beurs wenst te bezoeken vragen wij u om u reeds op voorhand in te schrijven, om zo wachtrijen op de Mechanisatiedag zelf te voorkomen. Inschrijven is hier nu reeds mogelijk.

©  Proefcentrum Hoogstraten  -  Voort 71  -  2328 Meerle  -  België
Tel: +32 (0)3 315 70 52  -  Fax: +32 (0)3 315 00 87  -  info@proefcentrum.be
website by debiek*